AANBIEDINGEN

 

In verband met vernieuwing van het programma zijn er tijdelijk een aantal aanbiedingen. De prijzen van deze aanbiedingen gelden voor de Randstad. Buiten deze regio zal er eerst overleg moeten plaats vinden in verband met mogelijke extra vervoerskosten. Alle producten zijn ongebruikt en hebben hun oorspronkelijke fabrieksverpakking en productgarantie.

 

Final 200 5.1 Home Theater set (Prijs 2000,- euro Ex BTW)

De set bestaat 4 speakers van het model 200, 1 center speaker model 200, 1 aktieve subwoofer in zwarte pianolak model S2.

 

Final 700 stereo + subwoofer (2000,- euro Ex BTW)

De set bestaat 2 speakers model 700 en een aktieve subwoofer in zwarte pianolak model S2.

 

Final 700 center speaker (750 euro Ex BTW)

De ultieme center speaker model 700. Met deze centerspeaker klinkt uw surround set als nieuw. Er is bijna geen center speaker te vinden die de acteurs of artiesten zo natuurlijk en precies neer zet.

 

Alle sets worden afgeleverd inclusief een modulaire central unit waar de aansturingselectronica zit. De mogelijkheid bestaat om verschillende modellen met elkaar te combineren tot verschillende sets. De prijzen worden afhankelijk daarvan samengesteld.

 

Gezien de bijzondere prijzen geldt op is op en weg is weg. Reageer dus snel en bel met 0627033331, of zend een email naar contact@finalpro.com . Een afspraak voor een luistersessie is snel gemaakt.

 

Voor meer (technische) informatie over en afbeeldingen en maten van de bovenstaande modellen kunt verder kijken op deze site onder de button producten. Of u kunt een kijkje nemen op de website van Final de Nederlandse fabrikant van deze bijzondere speakers www.final.nl